AQUEST NADAL REGALA BENESTAR

A Ingravitt pensem que no hi ha millor regal que el benestar físic i emocional, així que hem posat a la vostra disposició una sèrie de vals perquè puguis encertar amb els regals aquestes festes.

Descobreix totes les opcions disponibles i troba la que millor s’adapta a aquella persona especial que tens en ment.

Aquest any, Ingravitt també es converteix en un excel·lent opció aquest Nadal per qui busqui regalar accés a les nostres classes habituals de yoga i pilates.

 

Què millor que regalar una hora de calma i desconnexió en forma de massatge terapèutic relaxant per pal·liar dolors musculars, regular l’estrès del dia a dia o simplement per regalar un moment amb un mateix.

Sessió d'1 hora

Regala una consulta de salut menstrual amb l'objectiu de recuperar el coneixement sobre el cos femení, trobar un  equilibri en el cicle menstrual, nous anticonceptius naturals, suport a la recerca d'embaràs… Una ocasió perfecte per prendre consciència del nostre pròpi cos. 

Sessió d'1 hora

Sabies que existeix una intensa relació entre Olfacte-Memòria-Estats d’ànim-Emocions-Pensaments?

Amb aquesta sessió podràs descobrir com d'aromateràpia i els olis essencials toquen el centre de l’Ànima i arriben a nivells molt profunds i inconscients de la ment, permetent dissoldre vells patrons. 

Sessió d'1 hora i mitja

Vols fer un canvi, però per molt que ho intentes no es manifesta? 
 

A escala vibracional no manifestes la nova realitat perquè hi ha incidència en tu d’informacions no trascendides d’altres vides, de Karma.

Regalant una constel·lació,  brindes la oportunitat de sanar i deixar anar aquelles  ressonàncies per tal d'apropar-se a l'essència i a tot el potencial personal. 

L'alimentació ens ajuda a gaudir de benestar físic i emocional, començant des de de l'interior d'un mateix.  

Regala una sessió d'alimentació terapèutica per traçar un pla nutricional 100% adaptat a la persona i el que busqui, ja sigui per millorar qualsevol patologia física o un estat emocional.

Sessió d'1 hora i mitja

Sessió de VEO infantil

En aquesta sessió, s'acompanya als infants a  veure amb els ulls tancats,  potenciant  l'autoconeixement, l'escolta interna per tal de potenciar la seva intuïció,  capacitats i habilitats mentals. Aquestes sessións també brinden a les famílies eines per conèixer i entendre el procés evolutiu, vital i de creixement del nen/a per poder acompanyar-la/a.

Sessió de VEO en adults

Regala una sessió per adults basada en l'autodescoberta a través de visualitzacions i meditacions que et permeten ampliar la consciència i recuperar la  intuïció. Treballant amb creences limitants i fent espai al potencil individual escolta interna, calma, centre, essència, autoempoderament.

Sessió d'1 hora i quart

Regala una sessió per a connectar-te amb la vida de nou.

L’objectiu és evolucionar física, emocional, mental i espiritualment.

T’obra una nova perspectiva del passat i amplia la visió de les oportunitats actuals, recuperant el teu destí i prenent consciència del teu veritable Ser. 

Sessió de 2 hores

Regala una de les tècniques més conegudes de canalització i transmissió d’energia vital a través de les mans, una sessió d'una hora per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.

Sessió d'1 hora

T’agradaria fer un regal original a l’hora que regales salut?

L’acupuntura té l’arrel en la medicina tradicional xinesa i consisteix en una teràpia en què s’apliquen petites agulles en punts específics del cos per pal·liar símptomes com a dolor, nàuseas o induir canvis d'hàbits.

Sessió d'1 hora 

Vols regalar Ingravitt?

Clicant el botó podràs fer la compra del val regal que més t’agradi. Un cop feta la compra, contacta’ns per tal que et poguem preparar el val regal i agendem la cita. 

Posa't en contacte amb nosaltres

REGALS REGALS REGALS REGALS REGALS XECS REGAL XEC REGAL