ESTILS

GENTLE

Disciplina de yoga suau, gentil, per a aquells que busquen una pràctica lenta i relaxada. Ideal per a principiants o persones que busquen una pràctica més tranquil·la i conscient.

No s'executen tantes postures, però es fan més exercicis de consciència respiratòria, més èmfasi en l'aprenentatge d'una respiració correcta (àmplia i suau).

Aprenem a relaxar tot el cos, la ment, permetent l'escolta interna i sentir, ja que es complementa la pràctica amb visualitzacions i meditacions.

VINYASA

Yoga dinàmic en què construïm postures i les enllacem entre elles creant sèries específiques i sempre sincronitzant el moviment amb una respiració concreta (ujjāyī pranayama), ja que a cada inhalació i exhalació es crea un moviment específic.

Aquesta respiració produeix més calor interna i sudoració, purificant més ràpidament els músculs i els òrgans, eliminant tensions, toxines i permetent que el cos es reconstitueixi.

MÀQUINES

Les màquines de Pilates ens ofereixen una resistència de molls que fan possible la variació de càrregues i angles per adaptar els exercicis a les necessitats de cada persona.

Tenen la funció de facilitar o intensificar el treball, oferint una gran varietat d'exercicis per ajudar el treball corporal, millorant la flexibilitat i la força muscular de tot el cos.

Aquest treball requereix atenció personalitzada pel que es realitza en grups reduïts, adaptant els exercicis al nivell i necessitats específiques per aconseguir els objectius personals i adequar els exercicis si hi ha presència de patologies.

FUNCTIONAL

L'entrenament funcional se centra en el desenvolupament d'habilitats i capacitats aplicables a les activitats quotidianes i als moviments naturals del cos. Per fer-ho, també s'hi inclou material com: peses, cintes, el propi pes corporal…

A diferència dels entrenaments convencionals que s'enfoquen en grups musculars aïllats, l'entrenament funcional es basa en moviments compostos i multiarticulars que involucren diversos grups musculars i sistemes del cos de manera integrada.

Les classes estan dissenyades mitjançant circuits dexercicis.

YIN&REST

En combinar el Yin Yoga i el Restorative Yoga, es crea una pràctica que combina els beneficis de les dues modalitats.

El Yin&Rest proporciona una experiència de calma, relaxació profunda i autoreflexió. La combinació de postures passives i sostingudes del Yin Yoga amb l'ús de suports del Restorative Yoga permet que el cos es relaxi completament i s'alliberi l'estrès acumulat.

A més, aquesta pràctica ofereix un espai per a la introspecció i la connexió amb un mateix/on desbloquejar emocions i recarregar.

AERIAL

L'Aerial és un estil que permet construir postures de yoga ajudant-nos amb la tela per crear més obertura i més allargament. Aquestes teles suspeses del sostre permeten estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i sobretot destaca pel gran treball de descompressió vertebral.

A més, en estar suspeses a l'aire mentre realitzem les postures, moltes invertides, afegim nombrosos beneficis sobretot a nivell de drenatge i millora de la circulació.

WALL

El Wall és una evolució del sistema Yoga Kurunta d'Iyengar, on es treballa amb l'ajuda de la paret i un cinturó encoixinat i graduable per gaudir de més estabilitat i profunditat a les postures.

Treballes en suspensió, i la gravetat i canvi d'orientació de diverses postures amplia la tonificació i l'exigència de mantenir el control central (core).

Proporciona una nova perspectiva a la teva comprensió de les asanes, des d'extensions fins a inclinacions laterals, torsions, flexions i inversions, per arribar on la teva pràctica habitual no et pot portar.

Molts nous estudiants de Yoga no sempre estan preparats per a les invertides i el Wall Yoga facilita el procés fent que l'alumne se senti més estable i segur.

BACKMITRA

El backmitra yoga és una pràctica de yoga que utilitza la BackMitra® com a accessori per millorar la postura i enfortir l'esquena.

La forma d'actuar de la BackMitra® a la nostra esquena és fent un massatge profund a l'espina dorsal, espai entre vèrtebres, medul·la espinal, sistema nerviós central i músculs de l'esquena que formen la columna vertebral. També actua sobre músculs més grans com el trapezi i el romboide entre d'altres.

Tot això es tradueix en un major descans i una columna vertebral sana, silenciosa i vigorosa.

WHEEL

El Wheel es fa servir com una eina de suport en diverses postures de la pràctica per ajudar a estirar, enfortir i millorar la flexibilitat. En incorporar el Wheel a la pràctica, es pot ampliar el rang de moviment de la columna vertebral, augmentar l'estabilitat de la regió abdominal i aprofundir en les postures de manera segura.

Ideal per obrir les espatlles, expansió de la caixa toràcica i per facilitar i fer més accessibles postures més avançades.

El centre disposa de ioga wheels per a tots els participants.

FLOW

El Flow és una disciplina que es caracteritza per la sincronització dels moviments i postures amb la respiració, suau i gentilment.

És una pràctica dinàmica on els moviments estan entrellaçats de manera que la respiració es manté constant, en constant flux i renovació.

SPRINGS

Els Springs són molls amb diferents resistències que ofereixen la possibilitat d'intensificar o facilitar els exercicis de la classe. A més, com que els molls estan subjectes a la paret a diferents alçades podrem canviar els angles de projecció.

Les activitats consisteixen a estirar o traccionar amb els braços, cames o amb el propi cos. Els molls també ens ajuden a mantenir-nos en postures isomètriques, és a dir, postures concretes estàtiques.

KUNDALINI

El kundalini yoga és una disciplina física, mental i espiritual que es basa en l'ascens de l'energia Kundalini que resideix a l'ésser humà fins al chakra coronari.

La seva pràctica combina les asanes, la respiració, el cant i la meditació per aconseguir desbloquejar l'energia Kundalini que resideix a la base de la columna i equilibrar el cos, la ment i les emocions.

Cada classe pot ser totalment diferent de l'anterior. Cadascuna treballa diferents parts del teu cos (sistema nerviós, sistema glandular, sistema circulatori, sistema digestiu, sistema d'eliminació, etc.).

Els beneficis del Kundalini Yoga són, entre d'altres: reducció del mal d'esquena, l'equilibri del sistema nerviós, l'hormonal i el metabòlic; l'augment de l'energia i la sensació de benestar, així com ser més conscient d'un mateix i del món que ens envolta.

MAT PILATES

Es tracta d'exercicis que es fan a terra on l'objectiu és estirar, enfortir i equilibrar els músculs de tot el cos, especialment els abdominals, els lumbars i els glutis. D'aquesta manera, es crea una faixa natural que ens serveix per protegir la columna i afavorir una bona postura corporal.

Els moviments són controlats, sense impacte, realitzats conjuntament amb patrons de respiració i es poden adaptar al nivell de condició física i de necessitats de cada persona.

A banda del Mat o estoreta també s'utilitza material complementari com petits pesos, pilotes de diferents mides o el cercle de Pilates.

POWER VINYASA

Aquest estil és dels més dinàmics, actius i forts, que coordina el moviment amb una respiració específica constant. Treballa en la millora de l'oxigenació, flexibilitat, força física i mental, equilibri, propiocepció, capacitat respiratòria, concentració, consciència corporal, respiratòria, relaxació física i mental.

Ideal per a esportistes, ballarins i persones a qui els agrada mantenir-se en forma. De fet, atletes d'alt rendiment utilitzen tècniques de Yoga com a part del seu entrenament, ja que els beneficis obtinguts amb aquesta pràctica potencien i complementen el seu entrenament de rutina.

TRX

TRX significa “Total-body Resistance Exercise” o exercicis de resistència de cos sencer.

S'utilitza el mateix pes corporal per treballar la força muscular mitjançant un ancoratge de cintes en suspensió.

Aquest estil prové de les forces especials de l'exèrcit dels Estats Units, que mancant material per poder mantenir-se en forma, van usar els cinturons dels paracaigudes per dissenyar rutines d'enfortiment per a cada grup muscular.

AERIAL FIT

L'Aerial Fit és un entrenament de cos complet amb exercicis cardiovasculars, de força i tonificació que utilitzen el gronxador de ioga com a suport durant el treball en suspensió.

Aquestes classes permeten desenvolupar múscul, força i resistència amb exercicis tals com: planxes, abdominals, torsions, seients, etc.

INFANTIL

Animem els nens a experimentar i descobrir el cos i la ment d'una manera divertida, mitjançant jocs que afavoreixen la coordinació, la respiració, la flexibilitat i l'equilibri, alhora que milloren la capacitat d'atenció i concentració.

Practicant i jugant a fer yoga, n'afavorim el desenvolupament físic, mental i emocional.

La metodologia de les nostres mestres (totes graduades en magisteri) està basada en la pedagogia Waldorf, un ensenyament respectuós i amb valors de vida.

PRENATAL

La pràctica de Yoga Prenatal dóna suport al procés de l'embaràs i afavoreix les diverses etapes de la gestació a través de la respiració, els estiraments suaus i les seqüències fluides de moviments.

Treballem per evitar o disminuir possibles molèsties de l'embaràs (nàusees, marejos, mal d'esquena, turmells inflats…) i preparar-nos pel part. Respirem per nosaltres i alhora pels nostres nadons, preparem el terra pelvià pel moment del part i per al postpart, ens permetem uns moments per relaxar-nos juntes i crear un vincle especial amb els nostres nadons.

HIPOPRESSIUS

Les tècniques d'hipopressius són exercicis específics per treballar la musculatura de l'abdomen i del sòl pèlvic, i un 60% més efectius que els exercicis abdominals tradicionals.

Aquests exercicis milloren el to muscular de base de l'abdomen i el sòl pèlvic mitjançant la contracció d'aquestes zones, sense exercir pressió abdominal que les pot debilitar mantenint l'espai per a les vísceres, evitant la distensió abdominal.

En els homes, la musculatura abdominal sol cedir en repòs per manca de to muscular de base, cosa que pot provocar hèrnies abdominals, umbilicals, inguinals o discals.

En les dones, aquesta problemàtica s'agreuja, ja que la zona per on s'escapa la pressió és la vagina, i poden causar hèrnies vaginals i incontinència urinària.

Els exercicis hipopressius ajuden a prevenir aquestes conseqüències, millorant el to muscular, la qualitat de vida i el rendiment esportiu. Entre els seus beneficis, també s'inclouen la prevenció i la reducció de la incontinència urinària, la prevenció dels prolapses, la reducció del perímetre de la cintura, la millora de les relacions sexuals i una gestió correcta de les pressions abdominals en l'exercici esportiu.

YOGA EN FAMÍLIA

Aquests tallers de cap de setmana són l'espai perfecte per compartir la pràctica de yoga entre pares i fills. Es practica yoga de manera divertida, gaudint dels seus beneficis a l'hora que enfortim els vincles amorosos.

BUNGEE

Classes d'entrenament utilitzant unes cordes específiques que estan lligades al sostre i a l'alumne. La corda elàstica proporciona una resistència suau i controlada, permetent moviments de salt, rebot i suspensió a l'aire i afegint treball muscular.

Durant una sessió de Bungee, es fan una varietat d'exercicis que combinen moviments aeròbics i de resistència, que poden incloure salts, esquats, moviments de braços i coreografies de ball, tot mentre s'està suspès a l'aire.

RESTORATIVE

Disciplina de yoga suau, per a aquells que busquen una pràctica més relaxada on deixar anar tensions, adaptant les postures amb material específic i especialitzat per a aquesta pràctica com per exemple mantes, blocs, coixins i bolsters.

Les postures són còmodes, amb un ritme d'execució lent i amb temps per recuperar-se, el que ens permet agafar consciència respiratòria i desbloquejar el diafragma.

L'objectiu és relaxar els músculs i teixits connectius, estimular el flux d'energia, equilibrar el sistema nerviós i relaxar la ment i tot el cos alliberant tensions.

MOVIMENT EXPRESSIU

Les classes se centren a gaudir del moviment i conèixer millor el nostre cos. Ens proporcionen un espai per a nosaltres mateixos on podem deixar de banda les preocupacions i adreçar l'atenció cap al nostre propi cos.

A través de la música, el moviment i la vibració, despertem i agitem la nostra pròpia energia de manera individual i en grup. Aquestes classes ens brinden l'oportunitat de divertir-nos, connectar amb el nostre cos i explorar la nostra energia vital de manera lliure i conscient.

Durant les classes, es fomenta la llibertat per respondre als desitjos del nostre cos de manera conscient o inconscient. A través d'això, podem desfer bloquejos o nusos energètics a diferents nivells: físic, emocional, mental i espiritual.

Posa't en contacte amb nosaltres

Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils Estils

Estils

Estils

Estils

Estils

Estils

Estils

Estils