Filosofia

Ingravitt és un centre holístic, un espai on oferim diverses eines per treballar la consciència i obertura corporal, l’escolta, el sentir, la creativitat, l’expressió, el saber fluir, el deixar anar, el compartir, el connectar amb un mateix i crear hàbits saludables.

Un lloc on adonar-nos de la importància que té el nostre cos, on aprendre a capacitar-lo, cuidar-lo, i fer-nos conscients dels nostres límits per poder-los superar sempre amb respecte i amor cap a nosaltres.

Un centre on trobareu gran varietat d’arts i disciplines corporals, teràpies, eines de creixement personal i acompanyament.

Nosaltres entenem la tècnica com les lletres de l’abecedari, necessàries per aprendre per poder construir paraules i després poder elaborar frases on expressem allò que sentim. La tècnica és indispensable per poder anar més enllà i transmetre emocions, sentiments, idees… per això comptem amb un gran equip de professionals especialitzats a cadascuna de les disciplines.

Sempre treballem des de la base que cos i ment formen una unitat i que evidentment podem observar el reflex de la nostra ment al cos (llenguatge no verbal, memòria cel·lular…) i viceversa.

Tota la nostra història està escrita a la nostra pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms… Som el producte no només del que mengem i respirem sinó també dels pensaments que hem alimentat.

Oferim tècniques per poder alliberar bloquejos físics, mentals i emocionals que impedeixen la pròpia autenticitat, poder connectar amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, tècniques per deixar anar estrès, restablint l’ordre intern per tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

Dins l’escola potenciem un ambient d’harmonia i de companyonia. El creixement individual es recolza en el grup amb qui es comparteix i s’enriqueix.

Ingravitt pot ser el teu moment per agafar aire, respirar i dedicar-t’ho a tu mateix/a, per cuidar-te, per prendre consciència i crear nous hàbits més saludables, per desenvolupar saber estar i poder-lo aplicar a la quotidianitat millorant la qualitat de vida, ajudant sempre a madurar lexpressió de lamor.

Posa't en contacte amb nosaltres

New Filosofia Best!

a
Filosofia