PREUS

Quotes

Escull la quota que s'adeqüi millor a la teva disponibilitat

Accedeix a totes les classes que vulguis de manera il·limitada i fent-te premium accedeix també a les classes de Màquines. Si esculls qualsevol quota il·limitada podràs deixar el teu mat al centre i també podràs portar un acompanyant de divendres a diumenge gratuïtament. 

Il·limitades Mat                         69€

Il·limitades Premium              100€

Les quotes Mat et donen accés a totes les classes de Yoga, Pilates i Tonificació del nostre horari, excepte les classes de Màquines.  Cada quota indica el número de classes que tens disponibles al mes. Les quotes són modificables de mes a mes. Les classes no són transferibles d'un mes a l'altre.

3 classes/mes              32€

4 classes/mes              38€

5 classes/mes              43€

6 classes/mes              48€

8 classes/mes              53€

9 classes/mes              59€

Accedeix al teu grup fixe personalitzat i setmanal de màquines. Tant sols ens has de dir què busques, quina disponibilitat tens i nosaltres t'ajustem el grup que més s'adequa a les teves necessitas. Oblida't de reserves, nosaltres ens encarreguem de tot. Si vols venir més d'un cop per setmana, fes-te Premium i gaudeix de totes les classes que vulguis de manera il·limitada.

1 classe/setmana                         64€

Ets dels que t'agrada fer un treball complert i combinar disciplines? Aquí tens la teva quota. Combo et permet accedir a classes Mat i Màquines.  

4 classes Mat + 4 classes Màquina/mes                         91€

Il·limitades per a total la família (2 adults majors de 25 anys + 3 nens/es màxim). Tots els membres han d'estar empadronats en el mateix domicili

Familiar Mat                         111€

Familiar Premium              200€

Oferim classes especials per a nens i per a embarassades. Disposem de grups fixes setmanals

Quota infantil                      43€

Quota prenatal                    43€

Vols provar una classe?

Compra una classe aïllada i vine a coneixe’ns!

A continuació faràs el pagament d’una classe de prova, per fer la reserva de la classe que desitges ho podràs fer a través de la pàgina web un cop hagis fet el pagament.

Posa't en contacte amb nosaltres

Preus Preus Preus Preus Preus Preus Preus Preus

Preus